Ски училище Чамкория предлага набор от услуги, с който всеки един зимен ден може да премине незабравимо. При нас можете да намерите всичко и за всеки, който желае да се качи на ски/сноуборд за първи път или пък вече е опитвал красотата на зимните спортове.

Моля, изберетe предпочитаният начин за плащане

Ако имате PayPal акаунт и искате да платите с PayPal, моля, имайте предвид, че поради значителните такси, начислявани от PayPal за плащанията за България, 3% допълнителна такса се прилага само за PayPal плащания.

Пакети
Вашето пълно име на латиница:

Платете директно през банкова сметка

Ел турс Р ООД
Обединена Българска Банка
IBAN: BG29UBBS80021030983830
BIC: UBBSBGSF

email: ski@skichamkoria.com

Можете да извършите плащане за Вашата резервация чрез банков превод. Моля, имайте предвид, че банков превод може да отнеме няколко дни, така че трябва да извършите плащането най-малко пет работни дни преди датата на пристигане . Моля, имайте предвид, че трябва да покриете всички такси за банков превод и задължително ни уведомете след прехвърляне на сумата!

Всички услуги, които ние предлагаме и всички връзки между нас и съответния клиент се уреждат с отделно споразумение, което влиза в сила, само след като резервацията е потвърдена от нашата компания.

- За анулиране: Моля, имайте предвид, че анулиране на резервацията ще бъде предмет на неустойка, не по-малко от 10% от предплатената сума.