Условия за ползване

1. Условия и ред за използването на този сайт и неговото съдържание

Добре дошли в SkiChamkoria.com. Моля, прочетете условията за ползване, преди да използвате този уеб сайт. Тези условия се прилагат към всички потребители на SkiChamkoria.com. Условията са предназначени за защита на всички посетители на SkiChamkoria.com, и след като започнете да използвате този сайт, сме уведомени, че сте съгласни с тези условия. Ел Турс-R ООД си запазва правото да променя и актуализира тези правила по всяко време. Тези промени влизат в сила незабавно след публикуването им.

Част от информацията, предоставена в SkiChamkoria.com е от други уеб сайтове, които могат или не могат да бъдат свързани с този уеб сайт и могат да имат условия за ползване, различни от условията, посочени тук.

2. Условия на резервацията

Всички услуги, които ние предлагаме и всички връзки между нас и съответния клиент се уреждат с отделно споразумение, което влиза в сила, само след като резервацията е потвърдена от нашата компания.

- За анулиране: Моля, имайте предвид, че анулиране на резервацията ще бъде предмет на неустойка, не по-малко от 10% от предплатената сума.

3. Начини на плащане

SkiChamkoria.com е собственост и се управлява от Ел Турс-R ООД. При използване на сайта, за да направите резервация, вие се съгласявате с настоящите условия за ползване и други приложими условия, и забележки, включително, но не ограничени само до условия за използване на интернет страница.

Ние изискваме частично или пълно заплащане в аванс за ски пакет или други услуги, изброени в този сайт.

Можете да платите:

  • Онлайн с кредитна карта
  • Paypal
  • По банков път
  • В брой или с кредитна карта в нашия офис

Онлайн плащане с кредитна карта:

Ние приемаме Visa, MasterCard и American Express кредитни карти. Не се дължи такса за плащания с кредитни карти от Visa и Mastercard. 2% допълнителна такса се дължи само за плащания по кредитни карти American Express.

Ние не събираме и съхраняваме информацията от картата.

Моля, имайте предвид, че при плащане с кредитна карта, името на компанията Ел "Турс-R ООД" ще се появи на извлечението по кредитната ви карта.

Онлайн плащания чрез PayPal:

Ако имате PayPal акаунт и искате да платите с PayPal, моля, имайте предвид, че поради значителните такси, начислявани от PayPal за плащанията за България, 3% допълнителна такса се прилага само за PayPal плащания.

Посетете нашия офис:

Можете да ни намерите в к.к. Боровец, х-л Флора, Tulip къща, България. Можете да завършите резервацията си чрез плащане в брой или с кредитна карта директно в нашия офис.

Плащане по банков път:

Можете да извършите плащане за Вашата резервация чрез банков превод. Моля, имайте предвид, че банков превод може да отнеме няколко дни, така че трябва да извършите плащането най-малко пет работни дни преди датата на пристигане . Моля, имайте предвид, че трябва да покриете всички такси за банков превод и моля, уведомете ни след прехвърляне на сумата!

4. Валидност на офертата

Цените и условията, показани на нашия сайт, се основават на определен период от време. Ако решите да продължите с плащането на вашата резервация по-късно от 48 часа след като сте получили офертната форма на skichamkoria, моля, проверете дали исканите услуги все още са достъпни.

5. Отмяна на вашата резервация

Ако имате нужда да анулираме резервацията ви, можете да направите това само в писмен вид само преди началната дата на услугата. Ако сте резервирали онлайн или по телефона, анулации могат да бъдат приемани в писмен вид по електронна поща или факс. Ние силно препоръчваме да получите доказателство за публикуване или изпращане на имейл с "прочитане". Моля, имайте предвид, че неустойките се заплащат в зависимост от това, кога е получено вашето писмено уведомление.

Крайният срок за отмяна е свързан с началната дата на резервираната услуга и сумата за неустойка, зависи от общата дължима сума за резервацията. Срока за отмяна и размера на неустойката може да варира за различните услуги.

Моля, обърнете внимание на тези условия, когато правите резервация, за да се избегне анулиране или санкции.

Ако анулирате резервацията си преди крайния срок за отмяната не се дължи неустойка и ще получите обратно в пълен размер всички средства. В случай, че анулирате резервацията си след изтичане на срока за отмяна,се дължи неустойка.

След като сте отменили резервацията си, ще получите имейл или телефонно обаждане, за да потвърдите отмяната. Не можете да отмените резервацията си след началната дата на услугата.

6. Възстановяване

В случай, че анулирате резервацията си с нас, вие ще си получите парите обратно, използвайки същия метод на плащане, който сте използвали, за да платите за резервация.

За възстановяване на плащания с кредитни карти и плащания, направени онлайн чрез PayPal, не се дължат такси. Възстановяването може да се направи само на същата кредитна карта или PayPal сметка, използвана за извършване на плащането.

За възстановяване чрез банков превод, банковите такси за обратен банков превод се заплащат от вас, като такса за възстановяване.

7. Защита на личните данни

Ние събираме лични данни, като пълното име и информация за контакт (телефонен номер, електронна поща и адреси), предоставена доброволно от клиента. Тази информация се събира, когато клиентът прави и променя онлайн резервация чрез SkiChamkoria.com. Събраната информация се използва, за да потвърдим и да обработим резервацията, да се подготвят ваучер и фактура, и да изпратим потвърждение на резервацията.

Ние сме поели ангажимент за защита на информацията, която събираме и да не разгласяваме получените данни на трети лица, освен за целите на завършване на сделката.